Over mij…

Als kind gingen we op zondag altijd naar oma. Oma had lekkere indische koekjes of een pan met rijst en kip klaar staan en de volwassenen dronken koffie tubruk. Oma was al een beetje spiritueel, zoals dat veel voorkomt in Indische families. Ik ging voor mijn oma op de grond zitten en ze masseerde mijn hoofd. Zaaalig vond ik dat!  Maar oma werd ouder, kreeg ouderdomsreuma en kon op een gegeven moment niet meer mijn hoofd masseren. Ik vergat het. Tot ik op een dag naar India reisde, waar je overal een Indiase hoofdmassage kunt krijgen!

Ik besloot dit te leren en was één van de eersten die dit in Nederland introduceerde. Aan klanten geen gebrek. Het geven van een cursus volgde. Een online cursus volgde. Vele reizen naar India volgden, om in de leer te gaan bij de beste hoofdmasseurs van elke plek waar ik kwam. Zo leerde ik vele technieken.

Reeds in 2016 reisde ik af naar het plaatsje Pushkar om daar van Cosmic Baba de Kosmische hoofdmassage te leren. Maar enigzins teleurgesteld kwam ik ervandaan. Cosmic Baba kon best wel iets, maar was er voornamelijk voor de show.

Na vele jaren ervaring in het geven van healingen en hoofdmassages besloot ik zelf een kosmische hoofdmassage te ontwikkelen. Ik heb het op een aantal personen uitgetest en mensen kregen wonderlijke ervaringen.

Zo zagen ze licht in hun hoofd, kleuren en kregen ingevingen, ideëen en inspiratie.
Zo kwam de training Kosmische hoofdmassage tot stand. Een hoofdmassage die helemaal past bij deze tijd. Uniek. Hemels. Een hoofdmassage die past bij deze tijd van een sprong in ons collectieve bewustzijn.
Hieronder laat ik je nog even meegenieten van mijn ervaring bij Cosmic Baba:-)

Namasté,

Ira